Loading images...

MENU SUGGESTIES

 

Enkele gerechten die tijdens onze workshops worden bereid staan hieronder vermeld.
Wilt u graag de recepturen eens nalezen, dan nodig ik u van harte uit voor het volgen van een kookworkshop.
U krijgt namelijk na afloop van de workshop alle recepturen thuisgestuurd.

 

 

Voorgerechten
- Tartaar van gele bietjes met een crème van Camembert en een toast met gerookte forel
- Gebraden kalfsrosbief met passievruchtdressing en een krokante salade

- Avocado salade met krokante tortilla kipreepjes en een dressing van chili pepertjes
- Gebakken Romeinse sla met kabeljauw, spekjes vinaigrette en chips van pastinaak
- Steak tartaartje, salade van little gem, citrusdressing, gebakken kwarteleitje en gestoofde tomaatjes
- Carpaccio van bietjes, truffel-appeldressing, gerookte makreel, salade met bloedsinaasappel
- Lauwwarme zalm met groene asperges en sesamdressing
- Gevulde aubergine rolletjes met gerookte zalm, avocado en gemarineerde komkommer
- Koolrabisalade met gebakken kwarteleitjes, gegrilde paprika en blokjes witte kaas

 

 

Tussengerechten
- Groente chutney met gebakken eendenborst, gedroogde ham en Balsamicostroop
- Tartaartje van zalm met komkommergelei en een gepocheerd kwarteleitje
- Risotto met spinazie, gerookte amandelen en een bruschetta met geitenkaas

- Kabeljauw met venkel, olijven en citrus-beurre blanc
- Cannelloni van komkommer met Hollandse garnalen, compote van mango, zeekraal en vanille
- Verse pasta gevuld met bospaddenstoelen, bonbon van duif, rosé gebakken duiffilet, wildjus met rode port
- Gemarineerde asperges in citrus dressing, gegrilde zwaardvis en gefrituurde knolselderij
- Gevulde kipfilet met wilde rijst, rode uiencompote, gebakken paddenstoelen en Marsalasaus

 

 

Hoofdgerechten
- Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse kokkels, puree van doperwten en beurre blanc
- Roodbaarsfilet met parelcouscous en verse pomodori saus
- Runderhaas in bladerdaag met knolselderijpuree en gestoofde tomaatjes
- Eendenborst met een tagliatelle van courgette en sinaasappelsaus
- Lamsrack met gestoofde cocktail-uitjes en geroosterde roseval-aardappeltjes
- Kruidige rosbief met rode portsaus, aardappel-knoflook mousseline en olijven salsa
- Gepocheerde tarbot, gesmoorde prei, crème van fles pompoen, Beurre Noisette
- Lamsfilet met korst, groentecouscous met abrikozen en granaatappelsaus

 

Nagerechten
- Gebakken vijgen met Butterscotchsaus, vanille ijs en mini choco moelleux
- Ananas, sinaasappel en grapefruit met Marsala sabayon en suikerbrood staafjes
- Warm chocoladetaartje met gegrilde ananas en basilicum mascarpone

- Gekarameliseerde peer met witte chocolademousse en stroopwafelijsje
- Aardbeienmousse met gelei, kokos smoothie met munt-siroop en citroen cakeje
- Pure chocolademousse met gemarineerde mandarijnen, Italiaanse Cantuccini
- Witte chocolade Panna Cotta met lemon curd. Krokantje van filodeeg
- Mousse van avocado met sinaasappel-mangosaus, verse aardbeien en oubliekrullen
- Bitterkoekjesmousse met abrikozencompote en een crunch van pistache en cakeblokjes

 

 

Tapas kookworkshop
- Gegrilde courgette met scampi’s en Grana Padano
- Albondigas con Salsa de tomate, gehaktballetjes in verse tomatensaus
- Gegrilde sardines op verse rucola
- Champignons gevulde met eigen gemaakte pesto
- Pinchos Morunos, gemarineerde vleesspiesjes met abrikozen
- Patatas Bravas met citroen en olijven

 

 

Italiaanse kookworkshop
- Verse artisjokken met groene mosterddressing, gemarineerde courgette, gegrilde scampi’s
- Oesterzwammenrisotto met balsamico-uien en vongole
- Ossobuco in verse tomatensaus met gremolata, spaghetti en gestoofde trostomaatjes
- Dolce di Mela, appel-mascarponetoetje & Italiaanse tiramisu

 

 

Schaal & schelpdieren kookworkshop
- Gebakken langoustines met aardappelbolletjes, groenten mix en een pikant zoete dressing
- Kreeft in kruidenolie met paprikadressing en knoflookroom
– Gebakken scampi’s op een salade van boontjes, paprika en komkommer
- Franse mosterdsoep met een gegrilde St. Jacobsschelp op een julienne van groenten
- Bisque d’Homard met rivierkreeftjes en garnaaltjes
- Kreeft “Thermidor” op moderne wijze met risotto en verse spinazie