Anders, creatief en gezellig!
DINER OP LOCATIE
"Het komt er bij een diner niet zozeer op aan wat zich op de tafel bevindt,
als wel wat zich op de stoelen bevindt!"
Onbezorgd uit eten, maar dan bij u thuis, op de zaak of op een unieke locatie die u kiest.
Dat kan met onze culinaire restaurant menu's.
Laat u verrassen!
3 gangen diner: voorgerecht, hoofdgerecht & nagerecht € 40,00 p.p.
4 gangen diner: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht & nagerecht € 45,00 p.p.
Te bestellen vanaf 8 personen
Menu
Rundercarpaccio geserveerd met gepofte tomaatjes, Mozzarella, verse groene pesto, olijven, zongedroogde tomaatjes en verse rucola. Afgewerkt met een heerlijke truffelmayonaise.
Zacht gegaarde kalfsmuis, dun gesneden en geserveerd met o.a. vers gegrilde tonijn, kappertjes en verse rucola. Afgewerkt met huisgemaakte tonijnmayonaise.
Gerookte zalmcarpaccio geserveerd met gepofte tomaatjes, Mozzarella, verse groene pesto, olijven, zongedroogde tomaatjes en verse rucola. Afgewerkt met een heerlijke mosterd-dille dressing.
Rode bietcarpaccio geserveerd met verse geitenkaas, gekonfijte rode balsamico uitjes, walnoten en verse rucola. Afgewerkt met een heerlijke mosterd-dille dressing. (vegetarisch)
Soep van Limburgse mosterd met een garnituur van dun gesneden ijsbergsla, reepjes gebakken spekjes en vers bieslook.
Licht gebonden courgettesoep met een garnituur van crème fraiche, blokjes appel en kipfilet. (ook vegetarisch mogelijk)
Heerlijk zachte tomatensoep, verrijkt met een scheutje room en verse basilicum. Geserveerd met gestoofde tomaatjes, pijnboompitjes en bosuitjes (vegetarisch)
Maakt u gebruik van uw telefoon, druk op het "v" teken rechts in beeld om verder te gaan.
Menu
Kalfssukade 24 uur zacht gegaard. Geserveerd met volle rode wijnsaus en kastanjechampignons.
Ovengegaarde kabeljauwhaas met een topping van verse dille en Hollandse garnaaltjes, geserveerd met zachte Hollandaise saus en een gestoofd honing-trostomaatje.
Taartje van truffelrisotto en bospaddenstoelen. Omrand met gegrilde courgette. Afgetopt met gebakken paddenstoelen, gestoofde honing-trostomaatje en verse Parmezaanse kaas. Geserveerd met 2 mini puntpaprika's gevuld met verse groenteratatouille. (vegetarisch)
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een verse groente mix van het seizoen en een oven gegratineerd aardappeltaartje met een topping van tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas.
Italiaanse Panna Cotta met espressokoffie romige chocolademousse. Geserveerd in een wijnglas en gegarneerd met een stukje brownie, cookiekruimels en koffiesaus.
Bramencrème, spiegeltje van bramensaus en witte chocolademousse. Geserveerd in een wijnglas en gegarneerd met vers fruit meringues en cress.
Puntjes kaas gemaakt van room waardoor de smaak zeer zacht en romig is. Geserveerd met gekarameliseerde venkel, krokant krentenbrood een bolletje vanille-ijs en een siroop van port en balsamico. Topper! (+ € 2,50 p.p.)
Titel dia
Gegrilde tonijn I Asperge tartaar I Zoetzure groenten
KnopTitel dia
Runder carpaccio I Groene pesto I Mozzarella
KnopTitel dia
Panna Cotta I Chocolademousse I Cookiekruimels I Koffiesaus
KnopTitel dia
Zalm carpaccio I Mosterd-dille I Kappertjes
KnopTitel dia
Eend I Biet I Balsamico uitjes
KnopTitel dia
Crème kaasje I Zoete venkel I Vanille-ijs I Port-Balsamico siroop
KnopTitel dia
Rund I Gepocheerde ui I Rode wijnsaus
Knop